WIJ DOEN WAT WE ZEGGEN, EN ZEGGEN WAT WE DOEN.

WIJ ZIJN JOHNSON PETFOODS
Johnson Petfoods is een Brabants familie bedrijf met een passie voor gezonde voeding voor kat en hond.

SAMEN ZORGEN

Onze producten worden uitsluitend verkocht door de betere dierenspeciaalzaken. Deze winkels zijn door ons zorgvuldig geselecteerd om hun kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service. Bij deze specialisten kan je terecht met al je vragen over al onze producten, en een goed advies krijgen over de beste voeding en gezonde snacks voor jouw hond of kat. Samen met deze kanjers zorgen wij voor het welzijn van jouw kat of hond.

ALLEEN HET BESTE

Al onze producten zijn ofwel graan arm ofwel volledig graanvrij. Wij maken géén gebruik van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. We gebruiken géén kunstmatige conserveringsmiddelen en zijn niet bereid om concessies te doen als het gaat om de kwaliteit van onze producten.

EIGENWIJS

Bij Johnson Petfoods zijn we best een beetje eigenwijs, en gaan we onze eigen weg. Wij werken vanuit onze eigen kracht en we geloven in onze producten. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en kijken altijd hoe het nóg beter kan. We laten ons niet leiden door hoe anderen het doen, maar volgen ons hart in alle beslissingen die we nemen, met daarbij altijd het welzijn van mens en dier voor ogen.

ONZE PASSIE

Bij Johnson Petfoods hebben we een oprechte passie voor honden en katten.
Daarom vinden wij alleen het allerbeste goed genoeg. Wij geloven in gezonde dierenvoeding. Want goede voeding kan veel gezondheidsproblemen voorkomen zoals een droge, jeukende huid, een doffe vacht en hopen ontlasting. Al onze voedingsproducten bevatten verhoudingsgewijs veel vlees en zijn graanarm. Het is puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt.

Onze Missie

Samen werken aan het welzijn van katten, honden en hun baasjes, dat is onze missie.

Het leveren van gezonde, uitgebalanceerde honden- en kattenvoeding die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten is onze specialiteit.

Zo maken wij het verschil

✔ No nonsense bedrijf
✔ Compleet assortiment
✔ Ervaren, Professionele Medewerkers
✔ Eigenzinnig
✔ Free In-Home Consultation
✔ Customer Satisfaction Surveys

Client’s testimonials