Retourneren

Iedere consument die een online aankoop doet heeft volgend de wet “Kopen op afstand” het recht om het bestelde product zonder opgaaf van reden in originele verpakking en staat terug te sturen.
Bij Johnson Petfoods is dat natuurlijk niet anders.
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen.
Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.

Ik wil een artikel terug sturen, wat nu?

Meld een retour altijd van te voren aan.
Dit kun je doen door dit formulier in te vullen en naar ons te mailen.
Het formulier kun je mailen naar: info@johnsonpetfoods.nl

Wanneer je een pakket of artikel retour wil sturen hanteert Johnson Petfoods de volgende richtlijnen:

Retourtermijn en voorwaarden
De afnemer heeft gedurende 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel het recht de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen. De afnemer dient de ontbinding schriftelijk of per e-mail kenbaar te maken aan Johnson Petfoods. In geval van ontbinding dient het artikel onmiddellijk en verantwoord (dat wil zeggen: met zo min mogelijk risico op beschadiging) en volgens onze instructies aan Johnson Petfoods te worden geretourneerd. Na het verstrijken van voornoemde termijn is het niet meer mogelijk om de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden en wordt de afnemer geacht de producten en/of diensten te hebben geaccepteerd. De volgende aanvullende voorwaarden zijn van toepassing om gebruik te kunnen maken van het recht van retour:

Het product moet in nieuwstaat, d.w.z. onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking retour gestuurd worden.
Het recht van retour is niet van toepassing op aangebroken producten.
De originele factuur dient te worden meegestuurd.

Kosten retourzending
De kosten van terugzending van een product zijn voor rekening van de afnemer. Bij retourzendingen door de afnemer aan het adres van Johnson Petfoods berust het risico van beschadiging en/of vermissing van producten tot het moment van aflevering bij de afnemer. Derhalve wordt je geadviseerd het retour pakket aangetekend te versturen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd worden ten alle tijden geweigerd.

Bevestiging retour ontvangst
Na binnenkomst van de retourzending ontvang je binnen 5 werkdagen een bevestiging dat Johnson Petfoods het pakket heeft ontvangen.

Inspectie van retourontvangst
Na binnenkomst van de retourzending wordt het bestelde product geïnspecteerd. Is deze incompleet, gebruikt, beschadigd of niet meer als ‘nieuw’ opnieuw te verkopen, dan behoudt Johnson Petfoods het recht het pakket Franco naar je te retourneren of je een schikkingsvoorstel te doen over de hoogte van het bedrag dat wij aan jou kunnen terugbetalen. Johnson Petfoods behoudt het recht het pakket te weigeren en Franco naar je te retourneren.

Tergstorttermijnen na een retourzending of annulering
Het bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van de retour worden teruggestort op dezelfde rekening als waarvan de order betaald is.
We kunnen je daarvoor wel verzoeken een bewijs te overhandigen van verzending.

Advies nodig?

wij zijn te bereiken op:
+31 (0)73 522 0873

Gezonde keuze

voor ieder budget,
de beste voeding

Snelle levering

Voor 14:00 uur besteld,
dezelfde dag verzonden

Altijd lekker

100% smaakgarantie
op alle producten